În schimb, petreceți mai mult timp de calitate cu copiii și partenerul dvs.

În schimb, petreceți mai mult timp de calitate cu copiii și partenerul dvs.

Deci, prin nevoia de a putea face o terapie fizică, astfel de funcții pot fi mărite și optimizate. Acest lucru vă oferă o viață cu totul nouă în acest proces.

Crește potențialitățile de muncă. Fizioterapia poate viza restabilirea forței. Îl poți avea pentru a-ți îndeplini nevoia de a spori munca depusă sau sportul jucat sau treburile făcute acasă. Potentialitatile si forta inseamna productie, productia inseamna profit. Și nu ar fi doar profitul bănesc pe care îl subliniam, ține cont. Poate varia de la timpul petrecut în familie cu calitatea sau munca făcută acasă.

Îți reumple puterea minții. Da, o terapie fizică vă poate oferi acea liniște sufletească, precum și o stare de bine cu totul nouă care a supraviețuit unui calvar sau a prevenit una. Pe lângă faptul că, pentru că nu mai ai durere și posibilitatea ei de a reveni este minimă, ai și șansa vieții de a fi reînnoit.

Energie reînnoită. Deci, pentru că nu te mai confrunți cu provocarea durerii și a imobilității unor părți ale corpului tău, ajungi să fii reînnoit și să poți dormi toată noaptea fără ca mintea durerii să revină a doua zi dimineața.

Elimina putin cate putin medicamentele si alte proceduri pe care le ai. Din cauza stimulării sale manuale, poate ieși un lucru grozav, deoarece nu se ia medicamente. Medicamentul necesită adesea administrarea de medicamente și nu ar trebui să negăm ideea că medicamentele pot avea și puține efecte secundare. Prin reducerea treptată a medicamentelor, reduceți treptat și toxinele care intră în organism.

Ai revenit la normal. Da, aceasta este cea mai bună parte a încheierii unei terapii. Revenirea la normal. Dar ar trebui să spun că terapia fizică a lăsat totul scurt pentru o perioadă de timp. Și asta face diferența față de toate celelalte medicamente. Dar atunci asta ar depinde și de vătămare sau de întrebare.

Și tot ceea ce presupun e de la sine înțeles. Punctele de mai sus au fost doar mementouri pentru tine și pentru mine să revin și eu la un moment din mine.

Acum, simți că ai nevoie de fizioterapie? Sau ceva care să schimbe modul în care îți trăiești viața acum? Nu ezita totuși. Acesta ar putea fi răspunsul tău vindecator la ceea ce treci acum.

Aceasta este o postare a oaspeților lui Marilyn Cooper de la sportsmed.com.au, un spital ortopedic privat lider în industrie, ambulatoriu multidisciplinar și clinică de chirurgie cu servicii moderne de îngrijire a sănătății într-o unitate de ultimă generație din Australia de Sud.

Viața noastră se desfășoară pe echilibrarea corectă a două roți esențiale care trag vehiculul vieții, iar acestea sunt viața personală și profesională sau potencialex picaturi profesională. Dacă oricare dintre aceste roți este deformată sau manipulată greșit, aceasta poate afecta foarte grav întreaga viață. Așa că astăzi am venit cu câteva sfaturi pentru a menține un echilibru sănătos între muncă și viață.

Nimeni nu poate nega faptul că poziția economică a cuiva este vitală pentru a crea o viață personală plăcută și sănătoasă. Din nou, dacă viața personală este neplăcută și nesatisfăcătoare, îți afectează starea de spirit, nivelul de energie și te demotivezi în viața profesională.

Înseamnă că ambele sunt interdependente unul de celălalt și niciunul dintre ei nu poate atinge cel mai înalt nivel de succes până când nu sunt echilibrați într-un mod cu adevărat sistematic.

Așadar, aici am venit cu câteva sfaturi adevărate bazate pe experiență oferite de antreprenorii de succes, precum și de alți oameni de succes care s-au descurcat cel mai bine în zona lor de lucru.

Întreaga lor viață devine o inspirație pentru ceilalți, deoarece au reușit să își mențină și să echilibreze atât viața personală, cât și cea profesională atât de frumos și de succes, ca un lider în timp real.

Sfaturi de top pentru a menține un echilibru sănătos între muncă și viață

Stresul și ignoranța față de propria sănătate și fitness este destul de comun în rândul profesioniștilor atunci când încep să se concentreze pe deplin pe viața lor profesională pentru a-și atinge obiectivele finale de succes.

Deși această practică îți va aduce tot succesul profesional și s-ar putea să reușești să-ți atingi poziția și obiectivul dorit, dar trebuie să plătești un cost mare pentru asta sub forma pierderii fericirii vieții personale, precum și a sănătății tale fizice și mentale.

Deci succesul rămâne pe jumătate în lipsa sănătății tale bune, a liniștii mentale și a vieții personale nesatisfăcătoare. Cu toate acestea, acordând îngrijire adecvată sănătății, fitness-ului și separând viața personală de cea profesională într-o manieră prudentă, astfel încât una să nu-l împiedice oricum pe cealaltă, puteți asigura un echilibru sănătos între viața profesională și viața privată.

Jocuri în aer liber pentru stimularea fizică

Jocurile sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a te menține în formă și entuziasm în viața lor profesională. În plus, îți va menține rezistența ridicată, astfel încât, chiar și după programele lungi de birou agitate, nu te vei simți obosit sau epuizat când intri în casa ta.

Puteți alege oricare dintre jocurile în aer liber la alegere și să le jucați dimineața sau chiar după ce veniți de la birou seara. Există sute de cei mai buni jucători inspirați care și-au gestionat bine viața personală și profesională.

Cricketing, fotbal, badminton, volei, kabaddi, hochei sau orice alt joc în aer liber pe care îl puteți selecta singur. De asemenea, puteți încerca mai multe jocuri jucând diferite jocuri în fiecare zi pentru a evita plictiseala.

Jocuri de interior pentru creșterea mentală

Nimeni nu poate nega importanța jocurilor de interior pentru creșterea mentală și sănătatea. Deși nu trebuie să-ți miști corpul în aceste jocuri, totuși beneficiezi de jocul de interior sub formă de creștere a puterii minții tale, ceea ce va asigura o bună forță mentală, putere de memorie și, mai ales, pace și fericire metalică.

Există n adevăruri ale jocurilor de interior care vă pot menține mintea răsfățată pentru un scop bun și când veți trece diferitele bariere în timpul jocului, mintea voastră va simți un sentiment special de fericire de auto-realizare pe care nu îl puteți obține de la niciunul. altă sursă sau mediu.

În loc să îți ții mintea ocupată cu griji inutile și tensiuni ale vieții, este mai bine să-ți ții mintea în lucrări constructive mai bune, care nu numai că te vor abate de la problemele de tensiune, dar și îți vor îmbunătăți nivelul de concentrare, care este vital în timpul muncii oficiale pentru rapid. și productivitate fără erori care deschide calea succesului în viața profesională.

Meditație și Yoga

Nu există loc pentru a doua opinie cu privire la eficacitatea meditațiilor și a practicii yoga pentru bunăstarea emoțională și spirituală. Poziția simplă a meditației este capabilă să te ducă în lumea păcii și a liniștii pe care nu o poți trece prin nicio altă sursă sau cale.

Nu te poți aștepta la succes în viața ta profesională până când mintea ta este complet proaspătă, energică și gânditoare larg, iar aceste nevoi mentale speciale pot fi ușor asigurate prin practica regulată de meditație.

Există diferite forme de meditație și fiecare dintre ele este specializată pentru anumite nevoi mentale și creștere. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți memoria sau să vă reduceți stresul sau doriți să simțiți fericirea în interior, totul este posibil prin meditații.

La fel ca meditația, yoga este la fel de eficientă pentru calm și creștere mentală, dar funcția sa este mult mai mult decât atât. Yoga nu numai că îți va stimula sănătatea mintală, ci va asigura și starea fizică a corpului tău.

O persoană profesionistă își petrece o cantitate imensă de timp din viață la birou și a se menține mereu productiv și prezentabil nu este o chestiune de glumă. Este foarte important să acordați o grijă deosebită sănătății dvs., altfel șansele de a vă îmbolnăvi sunt destul de evidente și uriașe.

Cu toate acestea, practicarea posturilor de yoga timp de 3 până la 4 zile pe săptămână este suficientă pentru a vă menține corpul în formă și energic tot timpul. Acest lucru te va ajuta să dai tot ce ai mai bun în biroul tău și te va menține răcoros și blând atunci când vei fi acasă, relaxându-ți mușchii și mintea.

Recunoaște-ți prioritățile

Recunoașteți și stabiliți diferite priorități în viața dvs., inclusiv în viața personală și profesională, astfel încât să nu vă pierdeți timpul prețios în acele lucruri și lucrări care sunt mai puțin importante pentru dvs. sau o chestiune de mai puțină prioritate în comparație cu alte lucrări și aspecte .

Împărțiți diferite tipuri de muncă pe baza priorităților, importanței și valorilor lor. Lucrările care pot fi compromise sau negociate ar trebui păstrate mai jos în lista de priorități de lucru. Pe de altă parte, lucrurile care sunt cele mai importante pentru progresul tău în biroul și valoarea pentru menținerea vieții personale în pace ar trebui făcute mai întâi.

Faceți ajustările necesare între lucrările cu prioritizare și fără prioritizare și pregătiți o listă cu cele mai vitale angajamente atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională pentru a vă muta întreaga viață într-un mod sănătos. Acest lucru vă va întări mintea și vă va ajuta să vă duceți viața profesională fără probleme.

Lăsați-vă tensiunea oficială numai la birou

O modalitate sănătoasă de a echilibra viața profesională și viața personală este să fii în momentul sau timpul prezent. Lăsați-vă stresul și tensiunea de la birou numai la sediul biroului și, atunci când intrați în casă, asigurați-vă că mintea dvs. este complet eliberată de orice stres legat de birou sau presiunea muncii de acolo.

Oamenii care sunt foarte conștienți de munca lor sau care acordă prioritate vieții lor profesionale adesea își încurcă viața personală, care este, de asemenea, importantă și are același nivel de prioritate.

Această problemă poate fi rezolvată lăsând toate durerile de cap și poverile profesionale la locul de muncă doar pentru a se putea bucura cât mai mult de viața personală și pentru a menține un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.

Luați în considerare punctul de vedere al altora

Luați în considerare părerile și nivelul de percepție al altor persoane, de asemenea, care au reușit cu succes un echilibru sănătos între muncă și viață privată. Întrebați de la orice persoană de succes din afară, în general, sau de la colegul dvs. despre cum se confruntă cu totul și face față tuturor țintelor și priorităților vieții profesionale și personale.

Acest lucru vă va lumina drumul și puteți obține și o idee mai bună care poate fi de ajutor pentru un echilibru sănătos între muncă și viață. Este adevărat că noi singuri nu suntem puterea cunoașterii și a înțelepciunii. Fiecare ființă umană este diferită de ceilalți și acesta este motivul pentru care procesul de gândire și înțelepciunea fiecărei persoane sunt diferite de ceilalți.

Luând o sugestie de la alții și învățând din succesul, precum și din eșecul în viață, puteți învăța să vă ocupați de propriile responsabilități personale și profesionale și, de asemenea, veți înțelege cum să rămâneți hotărât în ​​circumstanțe și timp negativ.

Fii egoist

Sună nebunesc, dar da, a deveni egoist din anumite perspective este bun pentru a menține un echilibru adecvat între viața personală și cea profesională. În plus, va asigura pacea mentală și bunăstarea, care este cea mai mare prioritate a vieții fiecărei persoane.

Nu poți să dai tot ce ai mai bun în toate domeniile vieții, așa că este mai bine decât să dai priorități acelor lucrări care nu pot fi compromise sau ignorate. Acest truc va părea altora comportamente egoiste ale tale, dar va fi util pentru menținerea unui echilibru sănătos între muncă și viață.

Luați vacanțe și plecați atunci când vă simțiți rău sau pentru a vă împrospăta mintea, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți productivitatea atunci când vă veți întoarce din nou la muncă.

Stai departe de factorii de distracție

Una dintre cele mai bune modalități de a da tot ce ai mai bun la munca de birou este să stai departe de toți factorii care distrag atenția ta care îți împiedică concentrarea față de muncă. De asemenea, vă va beneficia să vă concentrați munca personală, menținându-vă pe deplin în munca pe care o efectuați în prezent.

Asigurați-vă că nu sunteți aproape de niciun bârfitor la birou, altfel, vrând sau fără voie, veți petrece cea mai mare parte a timpului pe chat și ascultând bârfele lor inutile, care vă vor împiedica munca și vă vor reduce productivitatea.

Nu acordați mult timp navigând pe internet sau verificând smartphone-ul, deoarece acest lucru îl puteți face și în timpul prânzului. De asemenea, petreceți mai puțin timp la televizor și alte lucrări distractive acasă, deoarece poate întârzia cu cât se acordă mai multă prioritate lucrărilor casnice care nu pot fi compromise. În schimb, petreceți mai mult timp de calitate cu copiii și partenerul dvs.

Utilizați tehnologii avansate

Odată cu inventarea tehnologiilor avansate în diferite sectoare de afaceri și zone personale, devine mult potrivit pentru fiecare angajator și angajați să rămână conectați fără nicio barieră de timp și locație.

Vă puteți reprezenta cu ușurință prezentarea pentru ziua respectivă, chiar dacă pentru o situație de urgență sunteți pe cale să ajungeți la birou târziu pentru ziua respectivă. Datorită tehnologiilor moderne, care au retrăit toate poverile vieții cu accesibilitate ușoară și disponibilitate a diferitelor instrumente și tehnologii utile.

Același lucru este valabil și pentru gestionarea și controlul vieții tale personale, stând la biroul tău. Vă puteți conecta cu cei apropiați și dragi în orice moment al zilei printr-un apel normal sau prin apel video și să verificați dacă totul este în regulă la domiciliul dvs. sau nu.

Acest lucru vă scutește de stresul pentru grijile legate de familie și vă puteți concentra mai bine asupra muncii dvs., ceea ce asigură, de asemenea, livrarea la timp a muncii de calitate.

Luați ajutor altora

Luați favoarea celorlalți în momentul în care este necesar, când vă simțiți incapabil să îndepliniți singur toate sarcinile. În acest sens, un coleg care stă lângă tine sau prietenul tău de serviciu se poate dovedi o mare mână de ajutor care te poate ajuta să-ți îndeplinești toate angajamentele fără prea mult stres.

Pe măsură ce căutați ajutor altora în nevoia dvs., rămâneți întotdeauna gata să acordați favoare altora, ceea ce poate crea un sistem de sprijin sănătos la locul dvs. de muncă și o modalitate ușoară de a gestiona un echilibru sănătos între viața profesională și viața privată.

Nici în viața personală nu este posibil ca o singură persoană să fie expertă și confortabilă în toate treburile casnice. Prin urmare, este mai bine să împărtășiți o parte din sarcinile dvs. legate de casă cu partenerul dvs. sau cu orice alt membru al familiei.

Acest lucru vă poate reduce stresul și vă puteți concentra mai mult pe petrecerea timpului de calitate cu copiii, părinții și soția dvs.

Ai o dietă bogată în nutrienți

La sfârșit, sănătatea ta este pe primul loc, ca și cum ai rămâne nesănătos, atunci nu are sens de succes în biroul tău. De asemenea, o persoană nesănătoasă nu poate performa și are grijă de viața sa personală funcționează corespunzător.

Așadar, consumați dieta necesară, bogată în nutrienți, în masa dumneavoastră obișnuită, astfel încât să rămâneți în formă și sănătos și să nu vă îmbolnăviți frecvent. În ciuda poverii grele de muncă, nu faceți niciodată compromisuri cu dieta. Luați masa de prânz și gustări la timp și apoi grăbiți-vă doar să vă îndepliniți sarcina.

La fel și acasă, luați masa la timp, astfel încât corpul să nu se simtă obosit și să nu doară din cauza lipsei dietei necesare. Asigurați-vă că luați un mic dejun echilibrat și sănătos, care este cea mai importantă masă a zilei.

Îți va menține nivelul de energie ridicat pe tot parcursul zilei și nu te va lăsa să te simți epuizat chiar și în mijlocul unei presiuni grele de lucru.

Toate sfaturile pentru menținerea unui echilibru sănătos dintre muncă și viață, menționate în acest articol, se bazează pe experiențele oamenilor care au reușit să-și descurce cu succes viața profesională și personală fără a-și compromite propria formă fizică și bunăstare. Așa că merită să-i urmați pentru o viață personală și profesională de succes și plăcută.

Cu excepția cazului în care ați fost diagnosticat anterior cu o boală respiratorie gravă sau sunteți personal care lucrează în domeniul medical, nu ați avut nicio interacțiune sau necesitate de a purta o mască de față.